X 
Criza energetică stiri: 1543
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3385

Un polițist din Drochia, denunțat la CNA

8 sep. 22:01   Societate
685 0

Un ofițer al Serviciului supraveghere transport și accidente rutiere al Inspectoratului de Poliție Drochia a fost reținut, în după-amiaza zilei 8 septembrie, de către ofițerii Direcției generale teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție. Polițistul a fost denunțat de un șofer, care s-a plîns că ofițerul i-ar fi cerut mită pentru a-i elibera automobilul de la parcarea specială.

Potrivit denunțătorului, pe data de 7 septembrie curent, aflîndu-se la volanul unei mașini de model Opel Astra, a fost stopat de agentul de circulație pentru verificarea actelor. După ce polițistul ar fi constatat că șoferul nu deține permis de conducere, i-ar fi ridicat mijlocul de transport pentru a fi plasat la parcarea specială. În urma unor discuții, polițistul i-ar fi sugerat că îi poate elibera mașina contra 1000 de lei.

Azi-dimineața, conducătorul auto a telefonat la linia națională anticorupție și a sesizat DGT Nord a CNA. În urma denunțului, a fost inițiată o cauză penală, iar cîteva ore mai tîrziu, ofițerul de poliție a fost reținut în flagrant, banii fiind depistați în automobilul personal. În prezent, polițistul se află în custodia DGT Nord, fiind audiat în cadrul cauzei penale, pornite pe corupere pasivă.

Oficiul Nord al Procuraturii Anticorupție conduce urmărirea penală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав