X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Un polițist a refuzat mită de mii de dolari. Șeful MAI: "Gestul lui este demn de urmat"

31 mai. 16:49   Societate
4229 1

Șeful Inspectoratului de Poliție Botanica din municipiul Chișinău, Sergiu Rusu, a primit de la Ministrul afacerilor interne, Adrian Efros, următorul grad special înainte de termen, de comisar șef, notează Noi.md.

Distincția i-a fost oferită pentru refuzul și denunțarea unei mite de 20.000 de dolari. Suma de bani a fost propusă de un cetățean ucrainean în schimbul protejării unei afaceri clandestine.

Adrian Efros a subliniat importanța gestului de integritate al lui Sergiu Rusu. Ministrul a evidențiat că astfel de acțiuni reflectă valorile fundamentale pe care trebuie să le promoveze și să le apere angajații Ministerului și Poliției.

„Corupția reprezintă un risc eminent pentru securitatea Republicii Moldova și are efecte grave. Dar prin exemplul nostru trebuie să demonstrăm că putem eradica acest flagel.

Această operațiune, în care a fost destructurată o grupare ce se ocupa cu activități ilegale, este o dovadă a angajamentului nostru. Gestul domnului Rusu este foarte apreciat și reprezintă un model de urmat pentru toți”, a subliniat Ministrul Adrian Efros.

15
7
1
3
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав