COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un nou val de reveniri acasă. Cîte persoane au ajuns în ultimele 24 de ore

Un nou val de reveniri acasă. Cîte persoane au ajuns în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 822 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1836 traversări persoane, dintre care 1 113 treceri la frontiera moldo-română, 488 treceri la frontiera cu Ucraina și 235 treceri a frontierei aeriene (rute charter).

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost:
PTF Leușeni – 554 traversări persoane;
PTF Sculeni – 380 traversări persoane;
PTF Aeroport Chișinău – 235 traversări persoane (rute charter);
PTF Tudora – 177 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 172 traversări persoane.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 2 822 persoane și completate 1 836 de fișe epidemiologice individuale.


Prin culoarul tranzit al teritoriului Romîniei și intrarea în țară prin punctul de trecere Giurgiulești-Galați, s-au înregistrat trei mijloace de transport care au transportat 14 cetățeni moldoveni, repatriați din Marea Britanie și Croația. În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a două rute charter din Marea Britanie și Franța, fiind înregistrați 225 de pasageri moldoveni. Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției COVID-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 84 de apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sînt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspîndirii COVID-19.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load