X 

Un nou protest în capitală: Poliția cere participanților să se subordoneze cerințelor legale

12 mar. 09:30   Societate
3454 0

Poliția Republicii Moldova anunță că deține informații că pentru astăzi, în timpul protestului antiguvernamental planificat de unele forțe politice, se intenționează organizarea unor acțiuni de destabilizare și dezordini în masă.

În acest context, reprezentanții instituției solicită organizatorilor și participanților să se subordoneze cerințelor legale și să nu admită acțiuni care ar pune în pericol viața și sănătatea oamenilor, precum și securitatea statului.

Forțele de ordine cer în mod special asociației obștești cu insigne și însemne ilegale, care se deplasează în fața coloanei de participanți, să fie cu fețele descoperite.

Totodată, chișinăuienii trebuie să cunoască faptul că începînd cu ora 13:00, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, precum și pe str. Mihai Viteazul, traficul va fi parțial blocat. Șoferii sînt îndemnați să-și păstreze calmul și să evite această zonă.

Poliția nu va tolera nicio formă de provocare sau agresiune, inclusiv asupra angajaților săi, se arată într-un comunicat de presă al instituției.


Persoanele care nu vor respecta legea cu privire la întruniri vor purta răspundere conform legislației, mai precizează autoritățile.

4
2
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?