Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 582
Preşedintele stiri: 3738

Un nou anunț de la "Air Moldova" privind operarea zborurilor

7 iun. 21:15   Societate
4571 0

Air Moldova anunță într-o nouă declarație că parcurge în continuare etapele procesului de restructurare.

Modificările au loc „în scopul optimizării proceselor curente și concentrarea maximă pentru asistența pasagerilor”, se arată într-o notă informativă.

Astfel, își întrerupe temporar activitatea oficiul Air Moldova situat pe bd. Negruzzi 10 din Chișinău, iar tot personalul din incinta agenției se va concentra pe asistența pasagerilor în regim online pe adresele electronice helpdesk@airmoldova.md

Totodată, zborurile sînt oprite pînă la data de 30 iunie, inclusiv. Pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking, call centrul companiei urmînd să activeze zilnic de la 08:00 pînă la 20:00.

Pentru zborurile anulate, rambursările se procesează în continuare. Pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul. Cei care au procurat biletele achitînd în numerar/cu cardul, prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.


„În curînd vom anunța noi detalii din cadrul procesului de restructurare”, conchide compania.

Amintim că la sfîrșitul lunii mai, Air Moldova anunța despre intreruperea tuturor curselor aeriene pînă la mijlocul lunii curente, 16 iunie.

3
0
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?