TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un moldovean ar putea plăti cel puţin 32.000 de lei pentru minciuna sa

Un moldovean ar putea plăti cel puţin 32.000 de lei pentru minciuna sa

Un moldovean riscă să fie cercetat penal pentru prezentarea la controlul de frontieră a permisului de conducere falsificat.


Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva au înregistrat cazul în prima parte a zilei de astăzi, 9 iulie curent și continuă cercetările până la elucidarea circumstanțelor, transmite Noi.md.


La linia de control a punctului de trecere Criva, s-a apropiat un mijloc de transport cu plăcuțele de înmatriculare eliberate de către autoritățile ruse.


Printre documentele necesare autorizației de traversare se regăsea și permisul de conducere moldovenesc. Angajatul PF a sesizat lipsa unor elemente esențiale privind veridicitatea actului, examinându-l ulterior cu ajutorul tehnicii din dotare, a constatat că permisul prezenta mai multe abateri ilegale referitor la caracteristicile acestuia.


Audiat, locuitorul satului Colicăuți, raionul Briceni a afirmat că a intrat în posesia documentului cu pricina prin intermediul unui necunoscut, iar până în prezent, timp de patru ani nu a avut nici o situație de acest gen.


Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal şi riscă o amendă în mărime de până la 650 unităţi convenţionale (32.500 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load