COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un medic din Bălți a estimat cît va dura epidemia de coronavirus

Un medic din Bălți a estimat cît va dura epidemia de coronavirus

Institutului Robert Koch din Germania a declarat că aproximativ 60% pînă la 70% din populaţia lumii va fi infectată, se va vindeca şi va dobîndi imunitate, însă este imposibil de apreciat cît de repede se va întîmpla acest lucru.

În același timp Șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți susține că COVID-19 în Moldova se va răspîndi pe parcursul a 2 luni, ulterior acesta va regresa.

Șeful Centrului de Sănătate Publică din Bălți a estimat cît va dura pandemia de coronavirus în Moldova. Potrivit lui Veaceslav Chișlari, răspîndirea virusului va dura aproximativ două luni, după care cazurile vor fi în descreștere.


Conform datelor înregistrate săptămîna trecută, la Bălți nu a fost indentificat nici un caz de infecție.

Veaceslav Chișlari, Șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți: „Pînă în prezent, nu au fost raportate cazuri de infecție cu coronavirus în municipiul Bălți. Cazurile suspecte nu au fost confirmate. ”

Ministerul Sănătății a R. Moldova reamintește oamenilor în vîrstă despre nevoia de autoizolare și îi îndeamnă să nu plece de acasă fără motive urgente, de asemenea, să nu neglijeze regulile de igienă personală și să mențină o distanță socială de 1,5 metri în magazine.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load