Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un local de colecție din inima capitalei a deschis oficial sezonul BBQ Sunday ©

14 mai. 09:30   Societate
4395

Unul dintre cele mai selecte puburi din inima Chișinăului, Butcher Meat & Beer, invită locuitorii dar și oaspeții capitalei să se delecteze cu cele mai gustoase bucate și cele mai aromate băuturi.

Mai mult decît atît, în luna mai, în fiecare zi de duminică (începînd cu ora 13:00), localul își delectează clienții cu cele mai delicioase midii neozeelandeze pregătite la grătar chiar pe strada pietonală. Astfel, fiecare vizitator va avea posibilitatea să savureze cele mai gustoase midii alături de un pahar cu Prosecco italian, atmosfera fiind completată de muzică live.

Pubul Butcher Meat & Bear se află chiar pe strada pietonală, în centrul istoric al orașului, unde Chișinăul prinde viață chiar și în zilele de weekend.

Butcher (din eng. măcelar) și-a deschis ușile în luna septembrie, anul 2021.

Localul a fost creat, respectînd cele mai bune tradiții ale puburilor germane.

Balustrade din lemn, vitralii, piatră, candelabre, halbe vechi de bere din ceramică - toate aceste elemente te duc cu gîndul în Munchen, acolo de unde își au originea puburile tradiționale.

Butcher poate găzdui până la 150 de oaspeți în sală și pînă la 70 la terasă.

Localul activează în fiecare zi, de la ora 12:00 pînă la 00:00.

Burcher-Meat & Beer este localul în care poți savura cea mai gustoasă carne, pregătită cu multă iscusință de bucătarul șef al localului.

Bucatele din carne vor satisface orice preferință gastronomică: de la mîncăruri dietetice cu fructe de mare și legume, pînă la preparate din carne - toate astea fiind savurate în atmosfera unică din centrului istoric al Chișinăului.

De ce să vizitezi Burcher-Meat & Beer?

La baza bucatelor servite în local stau în mare parte produsele autohtone naturale, crescute cu multă grijă de producătorii din țară. Chiar și sosurile servite la bucatele din carne sînt făcute de bucătarul șef Serghei Catrish.

Bucătăria de la Butcher este deschisă. Fiecare oaspete poate urmări cum sînt gătite mîncărurile comandate.

Serghei Catrish a activat în mai multe restaurante din Chișinău.

Meniul este divers, însă accent se pune pe specialitățile din carne. Iată de ce, în fiecare weekend, sînt gătite circa 60 kg de carne, doar de vită.

Ce bucate din meniu nu ar trebui să le treci cu vederea?

Top bucate din carne:

 • Steak New York

 • Steak Pepper (Gradul de frigere a steak-ului recomandat de bucătarul șef este medium rare)

Steak-urile de vită sînt cele mai solicitate de oaspeții localului. Datorită faptului că în prepararea bucatelor sînt folosite produse de înaltă calitate, pregătite cu o înaltă iscusință, îți vor garanta o experiență culinară unică.

Top salate:

 • Salată Cezar PUI

 • Salată de caracatiță

 • Salată Cezar CREVETE

 • Salată Rustică

Sosurile folosite la prepararea salatelor din acest local sînt unice, nu doar prin metoda de preparare, dar și prin aroma unică pe care le-o oferă ingredientelor.

Top deserturi:

 • Cheesecake (un desert îndrăgit nu doar la noi, dar și în toată lumea, ingredientul de bază fiind crema fină de brînză)

 • Tarte Tatin de mere (tartă franțuzească cu fructe caramelizate, care în acest local este servit cu totul diferit decît varianta clasică)

 • Semifreddo - un desert italian uimitor. Numele său se traduce ca "semi-înghețat", dar este înghețat în totalitate. În pofida acestui fapt, el nu este nici înghețată. Semifredo poate fi clasat în vasta familie a gelato. Aceste două delicatese au multe în comun, dar și se deosebesc semnificativ. În aceasta și constă avantajul abordării noastre gastronomice. Este servit cu caramel sărat și gem de casă.

Recomandarea bucătarului șef:

 • Piept de Rață cu piure

 • Dorada cu legume

 • Salata Rustică cu ceafă de porc gătită la grătar
 • Steak Ribeye dezosat
 • Tomahawk steak​ - veți putea urmări singuri, aici, la Butcher, procesul de Dry-Aging' (maturare uscată) a cărnii

Mîncarea este viață, iar viața poate fi trăită doar frumos și „gustos”! Acesta este principiul de care se conduce bucătarul șef al pub-ului.

Pentru iubitorii de bere, localul propune berea filtrată și nefiltrată, blondă și brună. Iar pentru gusturile selecte în pub poate fi servită berea weiss de la Franziskaner.

La fel, în meniu găsiți și o listă generoasă de vinuri din Moldova, Franța, Africa de Sud, Chili, Australia, Statele Unite ale Americii și Italia.

Top cocktailuri:

 • Passion fruit martini (cocktail pe bază de piureu maracuja, vodkă, suc de ananas, sirop de zahăr și fresh de lămîie)
 • Basil Smash (cocktail pe bază de gin și bazilic care este o băutură fresh potrivită pentru vremea caldă)
 • Candy Man (cocktail la baza căruia stă siropul de barbaris pregătit chiar în local)

Pub-ul Butcher-Meat & Bear cu siguranță este locul unde veți putea scăpa de rutina zilnică și veți putea petrece frumos timpul atît cu familia, cît și cu prietenii.

Localul se află în Chișinău, pe strada Eugen Doga 2 A

Program de lucrul: 12:00 – 00:00

Pagina de Facebook:https://www.facebook.com/butchermeat.md/menu

Instagram: https://www.instagram.com/butcher.md/

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав