Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un judecător spune că ar putea fi reținut

22 noi. 2021,, 12:57   Societate
2451

Unul dintre cei mai activi judecători de instrucție de pe timpul guvernării lui Vlad Plahotniuc, Ghenadie Pavliuc, se plînge că ar putea fi următorul magistrat care va fi reținut pentru îmbogățire ilicită.

Prin intermediului unei scrisori adresate Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), dar și procurorului general interimar, Pavliuc susține că totul ar fi pus la cale de Dorel Musteață, președintele interimar al CSM, și un fost procuror anticorupție, transmite Noi.md cu referire la ziarulnațional.md.

„La insistența și solicitarea acestor două persoane cu care mă aflu în relații ostile, se aplică toate mijloacele în vederea răzbunării, hărțuirii și umilirii mele.

Ghenadie Pavliuc, scutit de pedeapsă în cazul fostului deputat Valeriu Guma: Colegiul a încetat procedura disciplinară pe numele judecătorului | Jurnal.md

Astfel, prin manipulare, unele informații false și calcule eronate făcute de aceste două persoane, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a inițiat din oficiu pornirea cauzei penale în privința mea pentru îmbogățire ilicită.


În următoarele zile, Dumitru Robu urmează să înainteze CSM o sesizare referitoare la darea acordului în vederea percheziționării, reținerii și arestării mele”, se arată în adresarea lui Pavliuc.

În acest sens, Pavliuc a adresat și o cerere de recuzare a președintelui CSM, Dorel Musteață.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав