Un inspector fiscal, demis pentru un ”kebab din partea casei”

Un inspector fiscal, demis pentru un ”kebab din partea casei”

La cererea unui consumator, un inspector a fost trimis să verifice dacă într-un local din capitală se eliberează bonurile de plată, însă angajatul Serviciului Fiscal ar fi ales să închidă ochii la încălcările din restaurant, în schimbul unui kebab „din partea casei”. 

Potrivit ministrului Finanțelor, Ion Chicu, dubla încălcare a fost comunicată Serviciului Fiscal, iar următoarea zi, inspectorul delegat a fost demis din funcție, scrie zugo.md

„Kebab. Semnal de la consumator – nu se eliberează bonuri de casă. FISC-ul instalează post fiscal, dar inspectorului delegat îi place kebabul „din partea casei”. Consumatorul informează conducerea FISCU-ului (vineri seara). Inspectorul concediat sambată, cu „remarca” respectivă în CV. Postul fiscal restabilit. Mulțumiri sincere consumatorilor pentru implicare!”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, ministrul s-a adresat către reprezentanții HoReCa, rugîndu-i să dea dovadă de cooperare și să vină în întîmpinarea FISC-ului, în schimb, de la 1 ianuarie 2020 vor fi diminuate impozitele încă o dată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load