Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

Un incendiu s-a produs astăzi în sectorul Botanica al capitalei

29 iun. 14:15   Societate
3701

În dimineața zilei de 29 iunie angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, produs într-un apartament dintr-un bloc de locuit din capitală de pe adresa bulevardul Dacia, 50. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:20.

La fața locului pentru stingerea arderii au fost trimise 3 echipe de pompieri și salvatori. Ajunși la destinație, angajații IGSU au observat fum dens din apartamentul de la etajul 7. În cel mai scurt timp salvatorii au intrat în locuința inundată cu fum și au stabilit că la bucătăria a luat foc mîncarea lăsată pe aragaz.

Datorită intervenției operative a pompierilor focarul a fost stins în scurt timp și nu a obținut răspîndire spre alte obiecte aflate în preajmă, astfel, fiind exclus riscul extinderii arderii.

Nici o persoană nu a avut de suferit, oamenii din apartamentele vecine nu au fost evacuați. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite de specialiști. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 77 situații de risc.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав