COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un figurant al "dosarului miliardului" cheamă la protest violent, ca "să dea cu polițiștii de asfalt"

Un figurant al "dosarului miliardului" cheamă la protest violent, ca "să dea cu polițiștii de asfalt"

Constantin Covrig, unul dintre veteranii reținuți în urma acțiunilor turbulente de vinerea trecută, din fața Parlamentului și figurant al “dosarului miliardului” cheamă din nou la acțiuni violente, în cadrul cărora polițiștii să se "dea cu polițiștii de asfalt".

Apelul se conține într-o intervenție live pe una din rețelele de socializare.

“Acum e momentul să venim și să-i dăm jos pe ei, cum ne-au dat ei jos pe noi, pe asfalt. Acum e timpul să dăm și noi cu ei de asfalt. Ieșiți în piață”, a declarat Constantin Covrig.


La rîndul lor, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a condamnat astăzi cu fermitate numeroasele incidente de instigare la ura etnică, apelurile către acțiuni violente și lichidarea statalității Republicii Moldova, care au răsunat la mitingurile veteranilor de război de pe Nistru pe 16 și 19 iulie 2020. PSRM consideră că fiecare veteran al forțelor armate are nevoie de ajutor și sprijin din partea statului. Dar, în același timp, nimănui nu i se permite să încalce legea, să incite lupte interetnice și ură între oameni, apeluri la violență, să amenințe cu violență fizică, precizează socialiștii.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load