Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Un elev din Moldova a cîștigat locul 1 la un concurs foto pe un site dedicat trenurilor

9 oct. 2022,, 09:45   Societate
1855 0

Un elev în vîrstă de 14 ani al gimnaziului din satul Tîrnovo, raionul Donduşeni, pe nume Serghei Guţu a cîştigat locul 1 la concursul de fotografii de pe site-ul RailGallery, care găzduieşte fotografii şi informaţii despre materialul rulant al transportului feroviar din întreaga lume.

Serghei este pasionat de fotografie de aproximativ un an și jumătate. Îi place în special să fotografieze trenurile. După cum a recunoscut elevul, în viitor el visează să devină mașinist. Serghei a aflat despre concurs de la alți fotografi amatori. Pentru publicare pe site, a trimis o fotografie a unui tren suburban 3TE10M-1249B. Acesta a fost realizat la stația Tîrnovo, la peron, relatează bas-tv.md.

„Consider această fotografie foarte reușită, dar site-ul publică o mulțime de fotografii de înaltă calitate. Mă așteptam să ocup măcar locul 3, dar am fost surprins să aflu că lucrarea mea a fost cea mai bună săptămîna aceasta! Îi sfătuiesc pe toți cei care vor să-și încerce norocul să fie încrezători de sine și atunci cu siguranță vor avea noroc!”, spune Serghei Guțu, cîștigătorul concursului.

La concursurile foto, care au loc în mod regulat pe site-ul RailGallery, participă fotografiile trimise spre vot de către autori și utilizatori. Pentru a face acest lucru, imaginea trebuie să acumuleze un anumit număr de puncte competitive. Concursul Fotografia lunii este pentru fotografiile care au cîștigat locul 1 la concursurile de fotografie ale săptămînii. Cîștigătorii concursurilor foto ale lunii concurează pentru titlul de cea mai bună fotografie a anului.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?