Un elefant a intrat pe o șosea și a răsturnat o camionetă cu colții și trompa

7 mar. 06:00   Societate
1723 0

Un elefant a oprit și răsturnat o camionetă pe o șosea din districtul Tha Takiap, provincia Chachoengsao (Thailanda), scrie digi24.ro.

Incidentul a avut loc în sanctuarul pentru animale Khao Ang Rue Nai și a fost surprins de camera de bord a unei alte mașini. Un elefant a intrat pe o șosea din Thailanda și a răsturnat o camionetă cu colții și trompa.

Tao conducea mașina din care s-a realizat filmarea, în timp ce soția lui filma. Elefantul a intrat pe șosea în timp ce Tao și familia lui se îndreptau spre Chonburi. "Nu-mi venea să cred că elefantul își folosea colții ca să răstoarne camioneta în afara șoselei", a declarat el. Temîndu-se pentru viața șoferului de camion, Tao a sunat imediat la administrația parcului natural.

Reprezentanții administrației au sosit imediat la locul incidentului și au gonit elefantul, apoi l-au ajutat pe șoferul camionetei să iasă din vehiculul răsturnat. Acesta nu a fost rănit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий