X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 931

Un designer autohton va dona lunar cîte o rochie de mireasă

26 iul. 16:30   Societate
2086

Designerul autohton Diana Voevuțki continuă să se implice în acte de binefacere. Creatorea de modă își propune să ofere în dar în fiecare lună cîte o rochie de mireasă tinerelor care nu-și permit să procure sau să închirieze una.

„Din păcate, unele femei cred că dacă nu ai bani, nu ai cum să îmbraci o rochie frumoasă. Și eu, cînd mă căsătorisem acum 18 ani, mi-am cusut singură rochia de mireasă, pentru că nu aveam posibilități să iau o rochie de salon (nu ascund faptul că provin dintr-o familie de intelectuali cu venit foarte modest).

Vreau să donez, în fiecare lună, cîte o rochie de mireasă. Sigur unii dintre voi aveți vecine- cumsecade, gospodine și.. modeste. Care poate nu au părinți. Sau nu au cum să achiziționeze o rochie.

Pe ele le caut! Să le facem prințese! Iar dacă cineva din prietenii mei vor să se alăture cu un make-up sau o coafură- ar fi minunat.

Așadar, lunar vom alege o fetiță care se mărită și căreia să îi dăruim o rochie”, este mesajul Dianei Voevuțki plasat pe rețelele de socializare.


Imediat postarea a strîns mii de aprecieri și comentarii, iar unii au decis să se alăture Dianei și să ofere servicii de make-up gratuit, astfel ca viitoarea mireasă să aibă parte de o seară specială, la care poate nici nu a visat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав