COVID-19 în MOLDOVA

Un deputat a participat la Tabăra Internațională de Vară DOR

Un deputat a participat la Tabăra Internațională de Vară DOR

Deputatul socialist, Nicolae Pascaru a participat în calitate de speaker la Tabăra Internațională de Vară DOR, organizată de Biroul pentru Relații cu Diaspora din cadrul Guvernului Republicii Moldova, care s-a desfășurat în regim online.

Într-o postare pe pagina sa de facebook acesta spune că este un eveniment dedicat tinerilor moldoveni din diasporă, cu care a avut plăcerea de a discuta.

”Am îndemnat tinerii să fie mîndri de originile lor, să fie mîndri de Moldova și să o promoveze acolo unde se află ei. Țara noastră are încă multe de realizat, dar cu siguranță tradițiile, cultura și calitățile deosebite ali moldovenilor ne fac să credem că Moldova are viitor. Astăzi țara noastră este în transformare, continuăm să ne dezvoltăm chiar de suntem supuși unor provocări inedite. Am îndemnat tinerii să planifice să realizeze proiecte de oricare gen în Moldova, pentru că asta le poate oferi o dezvoltare ulterioară atît economică cît și spirituală pentru fiecare membru din diasporă reîntors acasă. Am comunicat tinerilor că am activat în numeroase ONG-uri din țară și nu doar, și am reușit să acumulez un bagaj semnificativ de experiență, atît în țară cît și peste hotare, ceea ce m-a motivat să-mi continui vița și activitatea acasă. Am asigurat tinerii moldoveni din diasporă că noi, politicienii, facem tot posibilul ca să creăm condiții bune pentru toți, aici, acasă, dar desigur manifestăm și un grad sporit de grijă pentru cei plecați. Avem o singură țară, Moldova, pe care trebuie să o păstrăm, să o iubim și să ne mîndrim cu ea. Trăiască Moldova!”, a scris acesta pe pagina sa de facebook

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load