COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un cunoscut jurnalist acuză poliţia de inerţie

Un cunoscut jurnalist acuză poliţia de inerţie

Cunoscutul jurnalist Serghei Skripnik a vorbit despre inerţia poliției în cazul furtului telefonului fiicei sale.

În ciuda faptului că anchetatorilor le-au fost oferite toate informațiile despre tîlhar și el a fost reținut, ulterior identificat, hoțul a fost eliberat, reuşind după aceasta să vîndă telefonul, iar acum rîde de toată lumea, relatează Noi.md.

„L-am sunat pe ofiţerul de investigaţie, oferindu-i toate informațiile despre hoţ. Și ce credeţi? El a fost reținut și invitat pentru identificare, fiica l-a identificat. Mai departe, ca într-un basm. Tîlharul a fost eliberat! Și el, în această perioadă, a vîndut telefonul! Întrebarea este: de ce am dat toate datele tîlharului cînd puteam face eu însumi linşaj? Eh! Dacă nu eram persoană publică, atunci telefonul era deja întors! Aş fi procedat ca în anii 90! Și acest tîlhar este la libertate şi rîde de noi toţi”, a menţionat cu indignarejurnalistul.

El a menționat că a sunat la inspectoratul de poliţie Buiucani, cei de acolo asigurîndu-l că vor găsi cu siguranță telefonul, îndemnîndu-l să nu-și facă griji. „Să ştiţi că mi-i de necaz, căci eu achit creditul pentru acest telefon! Cazul este pornit pe articolul pentru „Pungăşie”, deși ar trebui să fie articolul pentru „Jaf”, a subliniat Serghei Skripnik.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load