COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un copil a căzut în gol de la balcon. Părinții nu erau acasă

O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din orașul Ungheni. Copila se afla acasă cu fratele mai mare, în vîrstă de 12 ani, în timp ce părinții se aflau la muncă.

Incidentul s-a produs vineri, 7 august 2020. Apelul la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Ungheni a fost înregistrat la ora 16:15.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, care a stabilit faptul că o minoră de 6 ani, care se afla acasă cu fratele mai mare, în vîrstă de 12 ani, a căzut din neatenție de la balconul locuinței, aflate la etajul doi.

Minora a fost preluată de o ambulanță și transportată la unitatea de primiri urgente a Spitalului raional Ungheni, unde i-a fost acordat primul ajutor medical.

Copila s-a ales cu o contuzie a gambei piciorului drept și o sperietură zdravănă. Ambii părinți sînt angajați în cîmpul muncii, la momentul incidentului aceștia se aflau serviciu. În vizorul poliției nu se află.


Poliția investighează cazul. Informația a fost confirmată pentru unimedia de către Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load