COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un compatriot de-al nostru a primit o numire din partea secretarului general al ONU

Un compatriot de-al nostru a primit o numire din partea secretarului general al ONU

Tînărul nostru compatriot Vladislav Kaim, prin decizia lui Antonio Guterres (secretarul general al ONU. - n.ed.) a fost numit membru al primului din istorie Grup consultativ de tineret în domeniul schimbărilor climatice de pe lîngă secretarul general al ONU.

În această calitate, Vladislav Kaim va consulta cu privire la aspectele legate de viziunea tinerilor asupra rolului strategiilor durabile de redresare economică post-pandemie în asigurarea unui viitor "verde" pentru lume.

Din Grupului consultativ de tineret, în afară de Vladislav Kaim, mai fac parte și alți șase activiști din diferite colțuri ale lumii: Paloma Costa (Brazilia), Nisreen Al Sayeem (Sudan), Nathan Méténier (Franța), Sofia Kianin (SUA), Archana Soreng (India) și Ernest Kristoffer Gibson (Fiji).


"Un obiect special de mîndrie pentru mine este oportunitatea de a introduce în munca Grupului consultativ de tineret perspectiva est-europeană și concret moldovenească privind schimbările climatice și rolul tineretului în procesele transformării economice, care va ajuta la evitarea celor mai grave consecințe", a menționat Vladislav Kaim.

"Felicitări și vă dorim succes. Există un motiv de mîndrie pentru ai noștri. Un exemplu bun pentru alții că poți obține totul prin muncă asiduă fără a te plînge și apatie", a scris la rîndul său pe pagina sa de socializare expertul independent, fostul vicepremier, ex-ministru al Economiei Moldovei, Alexandru Muravschi.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load