X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 587
Preşedintele stiri: 3731

Un cetățean moldovean a încercat să ajungă ilegal în Ucraina

2 iun. 13:15   Societate
2116 0

Un șofer din Georgia a fost identificat la controlul de frontieră cu permisul de conducere falsificat, iar un conațional a încercat să ajungă în mod fraudulos în țara vecină.

Incidentele au fost consemnate în ultimele 24 de ore, în regiunea de est a frontierei de stat.

Pe sensul de intrare în R. Moldova, în punctul de trecere a frontierei (PTF) Palanca-Maiaki-Udobnoe s-a prezentat cetățeanul Georgiei la volanul mașinii personale. În cadrul procedurilor de control, printre documente a fost și un permis de conducere, care ar fi emis de autoritățile de baștină. La examinarea minuțioasă a permisului, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerii FRONTEX au stabilit prezența unor indici vădiți de falsificare. Posesorul actului a declarat că l-ar fi obținut în condiții legale. Șoferul a fost înlăturat de la conducerea vehiculului, documentul falsificat fiind ridicat.

Prin ocolirea PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, un tînăr din Republica Moldova și-a pus gînd să ajungă în Ucraina, întrucît avea interdicție de intrare în țara vecină. Conaționalul a fost observat de către patrula Poliției de Frontieră în timp ce înainta, pe jos, pe drumul tranzit Odessa - Reni. La audieri, bărbatul și-a recunoscut intenția de trecere clandestină a frontierei de stat.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările.

0
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?