Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Un cetăţean al Azerbaidjanului, dat în căutare de Interpol, reținut la frontieră

5 apr. 10:51   Societate
1411

La trecerea frontierei de stat a fost identificat un cetăţean al Azerbaidjanului, care deținea asupra sa un permis de conducere falsificat. Mai mult că cetățeanul figura în baza de date a Interpol ca dat în urmărire de către autoritățile ruse.

În punctul de trecere a frontierei Otaci, pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a prezentat străinul de 42 de ani. Fiind declanșat consemnul pe numele său în baza INTERPOL, polițiștii de frontieră au dispus efectuarea unui control suplimentar. Ca rezultat, în borsetă a fost depistat un permis de conducere, care ar fi eliberat de către instituțiile competente ale Ucrainei. Cercetarea amănunțită a documentului a stabilit că acesta nu întrunește condițiile necesare unui act autentic.

La audieri, bărbatul a declarat că și-a cumpărat permisul, ar fi oferit 400 de dolari americani pentru a intra în posesia acestuia.

Documentul au fost ridicat și urmează a fi supus expertizei. Cetățeanul Azerbaidjanului a fost reținut pînă la finalizarea cercetărilor.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав