COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 534
Coronavirus stiri: 7865

Un bărbat și-a amenajat un pat în fața MAI

25 noi. 2021,, 08:08   Societate
1911 2

Protest neobișnuit, în fața Ministerului de Interne. De aseară, un bărbat din Cahul și-a amenajat un pat în fața instituției și spune că va sta acolo, pînă cînd va fi primit în audiență de ministra Ana Revenco, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Bărbatul spune că a fost victima unor escrocherii și este nemulțumit că oamenii legii nu vor să audă despre problemele sale. La rîndul lor, reprezentanții Ministerului de Interne declară că, luna trecută, persoana a fost deja primită în audiență, iar cererea sa a fost transmisă către Procuratura din Cahul.

Bărbatul, originar din satul Zîrnești, raionul Cahul și-a amenajat un pat, încă de aseară, în fața Ministerului de Interne. După spusele lui, unul dintre angajații instituției i-a dat asigurări că astăzi va fi primit în audiență de către ministra, Ana Revenco, așa că peste noapte, el a plecat să doarmă la gară. Azi dimineață, însă, a revenit și și-a reluat protestul, dar nu a fost primit în audiență. prin urmare, deși are probleme de sănătate, el spune că , în această noapte, vă rămîne în fața Ministerului. Și tot așa – pînă va fi auzit.

„Iaca acum am băut pastilele și o să văd cum va fi. Zahărul – 28. Închipuiți-vă că eu pot să cad în comă și să mor în seara asta, aici. Dar ce e de făcut, doamnă? Dacă nu ești auzit de instituțiile statului, care sînt obligate să te asculte.”

Bărbatul este nemulțumit, deoarece spune că a fost victima unei escrocherii. Potrivit lui, două bănci comerciale din țară i-au sustras sume mari de bani de pe conturile bancare, iar dosarul deschis pe acest caz a fost clasat, la scurt timp. El mai spune că, deși au trecut 10 ani de atunci, el așa și nu a mai reușit să-și rezolve problema. Iar astăzi, protestează pentru că nu este primit în audiență de ministra de Interne și nici de Procurorul General.


„Am scris la adresa miniștrilor și foștilor și actualilor peste 200 de cereri. Nici una nu a fost analizată pentru acordarea audienței.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X