COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat, reținut de CNA pentru trafic de influență

Un bărbat, reținut de CNA pentru trafic de influență

Un tînăr a fost reținut de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție, în urma primirii unei mite de 1000 de euro. Acesta ar fi cerut banii de la soferul unui microbuz, pentru a determina inspectorii Agenției Naționale Transport Auto să-i restituie placuța și certificatul de înmatriculare, ridicate anterior în urma unui control.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra inspectorii Agenției Naționale Transport Auto și ca i-ar putea convinge să-i elibereze plăcuța cu numerele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare ale mijlocului de transport, utilizat de denunțător la transportul ilicit de pasageri și mărfuri.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală în baza art. 326 - traficul de influență, în cadrul careia a fost transmisă suma de 1000 de euro, sub controlul CNA.


Bănuitul a fost reținut, în aceasta dimineată, pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă în mărime de la 1.000 la 3.000 unităţi convenţionale sau închisoare de la 2 la 6 ani.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load