COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un bărbat recunoaște că a jefuit un magazin de aur din Chișinău

Un bărbat recunoaște că a jefuit un magazin de aur din Chișinău

Un alt suspect în cazul jafului dintr-un magazin de bijuterii de pe bulevardul Ștefan Cel Mare din Chișinău a fost condamnat la închisoare.

Este vorba despre un al treilea bănuit în acest dosar, un bărbat de 32 de ani, care, potrivit procurorilor, era membru al unui grup criminal. Prima instanță l-a condamnat la șapte ani și șase luni de detenție, pentru tîlhărie comisă în cadrul unui grup criminal organizat. Acesta va sta în penitenciar de tip închis.

Inculpatul a fost trimis după gratii pentru că a furat 21 de lănțișoare din aur în valoare de peste 185.000 lei.


Bărbatul condamnat acum două zile a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu instanța de judecată și a solicitat examinarea cauzei în procedură simplificată.

Potrivit procurorilor, jaful a fost comis de trei indivizi, care au pătruns în magazinul de bijuterii în timpul orelor de lucru, cu măști medicinale pe față și înarmați cu un pistol și ciocan. „După ce au tăbărît, făptașii au amenințat angajații, au spart vitrina și au sustras lănțișoarele din aur”, spun procurorii.

Cazul a avut loc în luna februarie 2016 și a fost documentat de Procuratura pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load