COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 836 013 INFECTAȚI 319 614(+1370)   TRATAȚI 299 214     DECESE 7309(+36)  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2951
Puterea stiri: 6743

Un bărbat în stare de ebrietate și fără permis oprit de polițiști

24 sep. 23:45   Societate
1107 0

Un bărbat de 38 de ani, care conducea haotic pe un drum din raionul Criuleni, a fost stopat de oamenii legii, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Potrivit poliției, un mijloc de transport de marca Renault Megane, care se deplasa haotic, fapt ce a dat de bănuit că, șoferul ar putea să se simtă rău sau ar fi în stare de ebrietate.

Fiind stopată unitatea de transport, în timpul discuțiilor cu șoferul, polițiștii au simțit un miros puternic de alcool.

Supus testului alcoolscopic, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1.20 mg/l.

Acesta nu deținea permis de conducere.


Astfel, pe numele conducătorului auto a fost pornit un proces penal pentru conducerea mijlocului de transport de către o persoană, care se află în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat sau în stare de ebrietate produsă de substanțe stupefiante sau de alte substanţe cu efecte similare, care nu deţine permis de conducere sau care este privată de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Conducătorul riscă o pedeapsă cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore sau cu închisoare de pînă la 1 an.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽