X 
Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Un bărbat din Chișinău a fost reținut într-un dosar de trafic de influență

7 feb. 15:45   Societate
1762 0

Un tînăr din Chișinău a fost reținut, cu puțin timp în urmă, de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii PA, într-un dosar de trafic de influență.

Bănuitul ar fi pretins 4 000 de euro de la un amic, care era cercetat pentru jaf, susținînd că ar avea influență asupra procurorului de caz și că îl poate convinge să claseze dosarul.

În baza actului de sesizare, CNA a inițiat o cauză penală pentru trafic de influență. Ulterior, sub controlul ofițerilor Centrului, au fost transmiși banii către bănuit, iar astăzi, în cadrul perchezițiilor, a fost depistată o parte din suma livrată. Astfel, au fost ridicate bancnote în sumă de 750 de euro și 600 de dolari, precum și telefoane mobile. De notat că, seriile şi numerele bancnotelor în euro corespund cu numerarul transmis bănuitului sub controlul ofițerilor CNA.

În urma acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut și plasat în izolatorul CNA pentru 72 de ore.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.


Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?