Criza energetică stiri: 1778
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Un bărbat, condamnat pentru acțiuni huliganice la bordul avionului

30 ian. 10:54   Societate
1806 0

Un bărbat, în vîrstă de 45 de ani, a fost recunoscut vinovat, pentru huliganism și aplicarea violenței asupra unei persoane cu funcție de răspundere, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 2 ani și 6 luni, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de probă de 3 ani.

Potrivit învinuirii înaintate de procurori, inculpatul, la data de 29 august 2022, aproximativ orele 01:50, fiind în stare de ebrietate alcoolică, la bordul unei aeronave ce aparține unei companii aeriene din Republica Moldova, care efectua cursa „Londra-Chișinău”, în prezența pasagerilor și însoțitorilor de bord, a manifestat un comportament neadecvat şi a încălcat grosolan ordinea publică, exprimîndu-se cu cuvinte necenzurate, în privința acestora.

Pentru aplanarea conflictului, la bordul aeronavei au venit ofițerii Poliției de Frontieră, însă inculpatul a continuat acțiunile huliganice, opunînd rezistență și aplicînd violență față de reprezentanții legii, nesubordonîndu-se cerințelor acestora, iar ca rezultat, i-a cauzat vătămări corporale unui ofițer.

Instanța de judecată a aplicat în privința inculpatului, măsura preventivă obligarea de a nu părăsi țara, cu menținerea acesteia pînă la intrarea sentinței în vigoare.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

1
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?