Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Un bărbat anunțat în căutare, reținut la Edineț. Ce infracțiune ar fi săvîrșit

5 ian. 18:30   Societate
1983

Un bărbat dat în căutare pentru comiterea unei infracțiuni, în Ocnița, a fost reținut de angajații Inspectoratului Național de Securitate Publică, ieri, la Edineț.

Cazul a avut loc la 4 ianuarie, în jurul orei 13:30. Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică, în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu, au observat o persoană suspectă, pe o stradă din orașul Edineț. Inspectorii de patrulare au reacționat și l-au stopat, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Bărbatul de 35 de ani, locuitor al satului Lipnic din raionul Ocnița, era dat în căutare de către Inspectoratul de poliție Ocnița, pentru un furt săvîrșit prin pătrundere în încăpere, cu cauzarea de daune considerabile.

Pentru o astfel de infracțiune, legislația prevede amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Suspectul a fost escortat la Inspectoratul de poliție, pentru a fi documentat conform legislației.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав