Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Un bărbat a încercat să introducă ilegal un lot de mărfuri în țară

15 ian. 19:00   Societate
1644 0

Invertoare electrice, încărcătoare solare, acumulatoare și articole vestimentare ce urmau a fi introduse ilegal în țară, au fost reținute de către funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chișinău

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Aeroport Internațional Chișinău, în cadrul controlului vamal al bagajelor pasagerilor rutei Viena – Chişinău, transmite Știri.md.

Funcționarii vamali, acționînd în baza analizei de risc, în cadrul controlului vamal au redirecționat un pasager pe coridorul roșu, care inițial a selectat coridorul verde ,,nimic de declarat”.

Astfel, în rezultatul controlului, în bagajele pasagerului, au fost depistate mărfuri în cantități comerciale: invertoare electrice, încărcătoare solare, acumulatoare și articole vestimentare, toate nedeclarate controlului vamal.

Documentat pe acest caz este un bărbat cu dublă cetățenie (UKR/USA), în vîrstă de 70 de ani, care este pasibil de a fi sancționat contravențional, cu confiscarea bunurilor nedeclarate.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?