COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3016

Un băiat de 15 ani din satul Puhoi a dispărut de trei zile de acasă

26 oct. 16:31   Societate
1096 0

Dan Catrev, un băiat de 15 ani din satul Puhoi, raionul Nisporeni, a dispărut de trei zile de acasă, iar părinții și rudele cer ajutorul oamenilor pentru a-l găsi.

Cei apropiați l-au căutat peste tot și au cerut și ajutorul poliției, însă, pînă în acest moment, copilul nu a fost găsit.

„Mama băiatului le-a relatat oamenilor legii că fiul ei pe nume Dan Catrev ar avea unele probleme de sănătate și se află la evidența medicului psihiatru. Anterior, el ar mai fi fugit de acasă, însă era de obicei găsit la scurt timp. De această dată, rudele presupun că el s-ar fi putut îndrepta spre Chișinău.

În acest context, persoanele care au recunoscut minorul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sînt rugate să anunțe la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat sector de poliție”, se arată într-un mesaj postat în grupul „Chișinău” de pe Facebook.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X