AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 393
Transnistria stiri: 903
Criza energetică stiri: 728

Un automobil plin cu țigări de contrabandă, reținut de Poliția de Frontieră

17 ian. 15:15   Societate
1566 2

870 de pachete de țigări ascunse în locuri special amenajate într-un automobil au fost ridicate de vameșii de la Cahul, ieri, la ieșire din țară.

În jurul orei 01:00, pentru controlul de specialitate s-a prezentat un automobil cu numere de înmatriculare românești. Acesta era condus de un cetățean moldovean, în vîrstă de 28 de ani.

În baza analizei de risc, autoturismul a fost supus unor verificări minuțioase, fiind depistate mai multe spații special amenajate pentru tăinuirea țigărilor: în tavan, roata de rezervă, sub bancheta din spate, în boxe și în compartimentul motorului, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Ca urmare a demontării locurilor indicate, vameșii au ridicat 870 de pachete de țigări de diverse mărci, pe care bărbatul intenționa să le comercializeze pe piața neagră din UE.


Produsele au fost ridicate în vederea confiscării, iar mijlocul de transport, indisponibilizat. Cercetările continuă în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав