TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Un alt medic infectat cu noul coronavirus a decedat: Avea doar 42 de ani

Încă un medic din țară a decedat, fiind răpus în urma complicațiilor provocate de noul coronavirus. Este vorba despre Natalia Catrangiu, medic nefrolog de categoria superioară, carea avea doar 42 de ani, transmite Publika.md.

"Natalia Catrangiu, un profesionist desăvîrșit și o mamă iubitoare a doi copii Anunțăm cu profundă durere trecerea în neființă a colegei Natalia Catrangiu, medic nefrolog de categoria superioară, specialist înalt apreciat de pacienți și colegi.

Doamna doctor a încetat din viață după ce a pierdut lupta cu o boală gravă, dar va rămîne în memoria noastră ca o persoană puternică, cu dragoste de viață. Colegii îi atribuie doar calități la superlativ. Și-o amintesc ca pe o persoană intelectuală, cultă, cu o dorință nesecată de cunoaștere. A fost înalt apreciată și respectată de colegi și profesori încă de pe băncile universității.

Fiecare pacient era important pentru medicul Natalia Catrangiu, care se dedica și se implica sută la sută pentru a rezolva orice caz, cît de complex sau grav nu ar fi fost.

Era apreciată pentru empatia, înțelegerea cu care trata pacienții și dorința neclintită de a-i ajuta. Natalia Catrangiu lasă în urmă o familie extraordinară, căreia îi transmitem condoleanțe din partea echipei Spitalului Internațional Medpark", au scris colegii pe pagina de Facebook.


Pînă la ziua de azi, 92 lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19. Numărul total al deceselor din țara noastra a ajusn la 4049.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load