TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultima oră! UE a oferit R.Moldova 50 de milioane de euro

Comisia Europeană, în numele UE, a efectuat astăzi, 25 noiembrie, plăți în cadrul programelor sale de asistență macrofinanciară destinate pentru trei țări, inclusiv Republica Moldova.

Țara noastră va beneficia de prima tranșă în sumă de 50 de milioane de euro, bani ce provin în totalitate din pachetul AMF de urgență de 3 miliarde de euro, transmite cotidianul.md.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, Comisia Europeană a efectuat astăzi plăți în cadrul programelor sale de asistență macrofinanciară destinate Georgiei, Iordaniei și R. Moldova.

Plățile acordate Georgiei în valoare de 100 de milioane de euro și Iordaniei în valoare de 250 de milioane de euro provin parțial din pachetul de asistență macrofinanciară (AMF) de urgență de 3 miliarde de euro pentru zece parteneri de extindere și vecinătate, care își propune să ofere suport în atenuarea impactului economic provocat de pandemia COVID-19 și parțial din operațiunile aprobate în aprilie 2018 (pentru Georgia) și ianuarie 2020 (pentru Iordania).

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load