COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

TV8 respinge acuzațiile Nataliei Morari

20 oct. 08:54   Societate
1691 0

Judecătoria Chișinău nu a dat curs cererii Nataliei Morari prin care aceasta solicită să fie restabilită în calitate de membră a Asociației Obștești „Media Alternativă” (MA), deținătoarea licenței de emisie a postului TV8, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

Hotărîrea a fost publicată pe site-ul instanțelor naționale.

Pe 20 septembrie, urmare a unei discuții interne, Natalia Morari a semnat o cerere de retragere din Asociație începînd cu data de 30 septembrie. Peste o săptămînă, pe 27 septembrie, s-a răzgîndit și a informat despre retragerea cererii din 20 septembrie, explică TV8.

Potrivit sursei citate, Natalia Morari pretinde că ar fi scris cererea de retragere din Asociație în condiții de presiune psihologică și șantaj.

Totodată, membrii Asociației MA și conducerea TV8 resping categoric aceste acuzații, pe care le califică drept false și calomnioase.


„Cererea de retragere a fost acceptată de Adunarea Generală Extraordinară a Asociației, în contextul prevederilor Statutului Asociației „Media Alternativă”, care stabilesc că membrii Asociației au obligația de a se abține de la desfășurarea activităților care sînt contrare valorilor și principiilor de activitate ale asociației, manifestate inclusiv prin declarații publice”.

Începînd cu 7 septembrie, Natalia Morari nu mai este președintele Asociației MA și nu mai deține funcția de membră a Consiliului de administrare al Media Alternativă. La fel, în prezent, nu mai deține nicio funcție în cadrul Asociației.

„Dăm asigurări că vom lua toate măsurile necesare pentru a proteja valorile și misiunea asumată de postul TV8. Le exprimăm recunoștință publicului, partenerilor și donatorilor noștri pentru susținerea continuă a activității echipei noastre”, scrie TV8.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X