Tupeul lui Șor nu are limite. A transformat Primăria Orhei în partid politic

Tupeul lui Șor nu are limite. A transformat Primăria Orhei în partid politic

În aripa stîngă a clădirii Primăriei Orhei, acolo unde înainte se afla cantina, s-a amplasat sediul Partidului Șor, relatează radioorhei.info, citat de Noi.md.

De cîteva zile, în faţa intrării în spaţiul unde încă în anul trecut au fost demarate lucrări de reparaţie, a apărut un impunător panou  politic. Cînd a fost instalat acolo, cum anume a ajuns partidul condus de Ilan Șor sub acelaşi acoperiş cu Primăria, care este condusă tot de Ilan Șor (Shor), cine şi din ce bani a renovat încăperile respective – la aceste și alte  întrebări  încă urmează să aflăm răspunsurile.

Potrivit sursei acum   două săptămîni  s-a decis ca spaţiile de la parterul Primăriei, cu o suprafaţă totală de circa 211  metri pătraţi să fie date în locaţiune, prin licitație. Decizia a fost luată  de către consilierii municipali Orhei,  care au fost adunaţi de primarul Ilan Șor în regim extraordinar, în timp ce  proiectul deciziei respective, de altfel, ca și alte proiecte, nici   nu au fost publicate pe site-ul Primăriei. 

În afară de cantină, evacuarea căreia a avut loc cu mai bine de un an în urmă, și  de Î.M. Orhei Transport, care a fost strămutată și mai înainte,  recent și  Serviciul de Asistență Psihopedagogică al DGE, dar şi I.M.Orhei Proiect  au primit  ordin să elibereze  birourile  pe care le-au ocupat   ani de zile in incinta Primăriei Orhei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load