COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Trucuri simple pentru a scăpa de purici

30 iul. 09:00   Societate
2633 0

Indiferent dacă ai sau nu animale în casă acest lucru nu te scapă de prezenta puricilor care pot ajunge în casa ta din stradă.

Aceștia pot intra în casa ta prin intermediul animalelor de companie, rozătoare nedorite și chiar cu ajutorul hainelor și a încălțămintei personale.

Cel mai grav este că un singur purice poate avea efecte grave asupra sănătății omului. Deși vei observa doar cîteva insecte trebuie să ții cont că numărul dăunătorilor reali, din preajmă, este mai mare.

Lucruri de știut!

Trebuie să știți că dacă aveți animale de companie ei sînt predispuși la purici atunci cînd sînt în contact cu mediul exterior al casei. Cea mai bună metodă de a împiedica puricii să zăbovească pe animalul tău, este să îi asiguri tratament de la bun început. Există tratamente lichide și pastilele orale sau o zgardă impregnată cu o soluţie specială antipurici, care le puteți procura în farmacii veterinare. Însă dacă animalul de companie deja are purici este nevoie de a găsi o soluție cît mai rapid, cea mai bună modalitate este folosirea unui șampon special anti purici.


Cum scapi de puricii din casă?

În cazul în care în domiciliu ați observat purici este nevoie de o reacție imediată, în primul rînd ai grijă de igiena casei. Există persoane cărora nu le place să pulverizeze substanțe chimice în casă de teama alergiilor sau afectării sănătăţii, în special cea a copiilor. Pentru aceste situaţii, exită soluții bio pentru dezinsecţie, la fel se recomandă și spray-uri ecologice disponibile în majoritatea magazinelor destinate animalelor de companie. La fel sînt niște trucuri cunoscute din timpuri în care pin casă se pun niște pungi cu coajă de cedru, coajă de lămîie și muguri de lavandă ce vor ține puricii departe de tine și de patul cîinelui tău.

Dacă în ciuda eforturilor tale te confrunţi în continuare cu problema puricilor, apelează la un serviciu profesionist, care să economisească timpul şi banii pierduţi pe produse și să îţi ofere soluţii eficiente şi durabile.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽