COVID-19 în MOLDOVA

Trenul cu pasageri de pe ruta Ocnița-Bălți a luat foc din mers

Trenul cu pasageri de pe ruta Ocnița-Bălți a luat foc din mers

O locomotivă de pe ruta Ocnița-Bălți a luat foc în această seara. Incendiul a izbucnit în apropierea orașului Drochia, iar la stingerea focului au intervenit două echipaje de pompieri.

Potrivit IGSU, în seara zilei de 17 iulie pompierii din nordul țării au intervenit pentru a stinge un incendiu ce a cuprins locomotiva trenului cu două vagoane de pe ruta Ocnița-Bălți, transmite unimedia.info.

Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 18:31. La fața locului au intervenit două echipaje de salvatori, care ajunși au stabilit că arderea s-a produs în secțiunea motorului de unde a ieșit fum dens.


Pasagerii trenului s-au evacuat de unii singuri. Pentru a preveni răspîndirea arderii angajații IGSU au efectuat lucrări de răcire a secțiunii motorului.

Incendiul a fost localizat către ora 18:58. În urma arderii a fost afectată secțiunea motorului locomotivei, și cabina mașinistului.

Nici o persoană nu a avut de suferit, iar trenul și-a continuat destinația. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load