Criza energetică stiri: 1689
Cutremure stiri: 301
Eurovision stiri: 412

Trenul Chișinău-București va avea alt grafic de circulație!

28 oct. 2022,, 10:55   Societate
1765 0

Începînd cu data de 11 decembrie, trenul internațional 105\106 Chișinău-București va circula zilnic, în loc de 3 ori pe săptămînă.

Despre acest lucru a anunțat șeful Serviciului călători al Întreprinderii de Stat "Calea Ferată a Moldovei", Constantin Pavlov, menționînd că baza acestei decizii este creșterea numărului de călători cu acest tren, care este de 2-3 ori mai mare decît indicatorii de dinaintea pandemiei, transmite Noi.md .

"În ceea ce privește trenul Chișinău-București, aici răspundem cererii, există o cerere de circulație zilnică, există pasageri – noi facem tot posibilul pentru a satisface această cerere", a spus Constantin Pavlov.

Potrivit acestuia, în fiecare vagon al trenurilor Chișinău-București și Chișinău-Socola (Iași) există wi-fi, deocamdată doar pe teritoriul Republicii Moldova, dar se lucrează pentru ca acest serviciu să oferit pe întregul traseu.

În plus, începînd cu 11 decembrie, la cumpărarea unui bilet pentru copii în trenul Chișinău-București, vîrsta copilului va fi mărită pînă la 6-15 ani (în loc de 4-12 ani), se va acorda o reducere și pentru grupuri de 6 sau mai multe persoane. Cei care doresc să călătorească în vagon SV fără însoțitor de călătorie, va fi accesibil tariful SINGLE.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий