COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 363 110(+659)   TRATAȚI 348 276      DECESE 9141(+22)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3017

Trei moldoveni și-au pierdut viața în urma unui accident în România, printre ei - și un copil

24 iun. 02:48   Societate
1743 0

3 moldoveni au decedat în urma unui accident produs în această după amiază în apropierea orașului Huedin, județul Cluj. Printre cei răpuși este și un copil de 6 de ani.

Accidentul s-a produs astăzi în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, care s-a soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova - 2 adulți și un minor, un bărbat în vîrstă de 28 de ani, o femeie în vîrstă de 29 de ani și un copil în vîrstă de 6 ani, anunță MAEIE.

A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vîrstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale.

Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile romîne pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea famiilor îndoliate.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X