COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trei familii din Chișinău, nevoite să asculte zilnic marș funerar (VIDEO)

Trei familii din Chișinău, nevoite să asculte zilnic marș funerar (VIDEO)

Trei familii care dețin apartamente la sol într-o curte de pe strada Alexei Mateevici din Chișinău, sînt terorizate de cîteva luni să asculte în regim non-stop muzică funebră.

Oamenii declarăcă un om de afaceri influent ar face presiuni asupra lor ca să le vîndă locuințele la preț derizoriu și să acapareze terenul pentru o construcție multietajată.

Acestea s-au adresat în repetate rînduri la organele de drept, însă nu au fost ajutați și au depus o sesizare pe Harta Corupției a portalului Anticorupție.md.


După ora 22:00, din apartamentul vecin, unde nu locuiește nimeni, se aude muzică funerară, care răsună în toată casa.

În același timp, proprietarii apartamentului au făcut și un apel la poliție. Polițistul a spus că nu poate să facă altceva, decît să constate încă o dată perturbarea liniștii și să-i mai aplice proprietarului apartamentului vecin o amendă.

Locuitorii din curtea cu bucluc au mai spus că s-au adresat în repetate rînduri la poliție, însă oamenii legii nu au făcut altceva decît să constate contravenția și să întocmească peste 30 de procese verbale pentru perturbarea liniștii. Mai mult, polițiștii le-ar fi comunicat că nu pot să-l găsească pe Vasile Lesnic, iar amenzile nu sînt achitate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load