Trei elevi „evadați” de la liceul din Vadul lui Vodă, găsiți la Criuleni

Trei elevi „evadați” de la liceul din Vadul lui Vodă, găsiți la Criuleni

Trei minori, două fetițe de 11 și respectiv 14 ani, dar și un băiețel de 9 ani, au pus pe jar profesorii unui liceu din orașul Vadul lui Vodă, după ce au fugit de la ore într-o direcție necunoscută.


Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 10:00, iar poliția le-a dat de urmă abia în această dimineață, în raionul Criuleni.


Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că cei trei minori se află la un centru de plasament, din orașul Vadul lui Vodă, provin din familii vulnerabile, și învață la liceul „Ștefan Vodă” din același oraș.


„Inspectoratul de Poliție al Sectorului Rîșcani, au fost alertați ieri de către o persoană care a comunicat că trei elevi de la liceul „Ștefan Vodă”, două fetițe de 11 și respectiv 14 ani, dar și un băiat de 9 ani, au plecat de la ore într-o direcție necunoscută fără ca să anunțe pe cineva. În această dimineață, polițiștii i-au găsit pe cei trei minori, în raionul Criuleni, acasă la o rudă a uneia dinre fetițe. Copii au fost aduși înapoi la centrul de plasament”, a precizat Stati.


Stati a ținut să mai menționeze că nu este pentru prima dată cînd cei trei elevi fug de la liceu fără ca să anunțe pe cineva,


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load