X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Trei ambasadori acreditați la Chișinău (FOTO)

10 iun. 2020,, 11:33   Societate
3535 0

Ambasadorii SUA, Marii Britanii și României au fost decorați de către ministul Apărării, Alexandru Pînzari, cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”.

Cei 3 ambasadori acreditați la Chișinău au fost decorați pentru ajutorul oferit țării noastre în luptă cu pandemia de coronavirus, transmite știri.md.

„Prieteni, după cum cunoașteți, SUA, Marea Britanie și România au fost mereu alături de noi, oferindu-ne asistență în multiple domenii pentru militarii noștri. Iar în perioada de luptă cu pandemia, sprijinul partenerilor noștri strategici a fost și este mai mult decît important și util.

În semn de apreciere și recunoștință a eforturilor de consolidare a parteneriatelor bilaterale în domeniul apărării, dar și pentru contribuția la acordarea donațiilor oferite Armatei Naționale în lupta cu COVID-19, am fost onorat să îi decorez pe cei trei ambasadori acreditați la Chișinău cu medalia „Pentru consolidarea frăţiei de arme”.

Excelența Voastră, Stimați ambasadori ai Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Steve Fisher, SUA în Republica Moldova, Dereck J. Hogan, și României la Chișinău, Daniel Ioniță, împreună sîntem puternici!


Vă mulțumesc pentru receptivitatea și promptitudinea de care ați dat dovadă la apelul nostru de ajutor!”, a scris ministrul pe o rețea de socializare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?