X 
Criza energetică stiri: 1782
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Trebuie să mergem să negociem în Rusia pentru un preț mai bun la gaz. Opinie

7 aug. 2022,, 14:00   Societate
2886 0

Pentru a rezolva problemele energetice și de altă natură, este mai ușor pentru autoritățile moldovene să nu caute cîteva opțiuni alternative pentru cumpărarea aceluiași gaz rusesc din alte țări, ci să meargă să negocieze direct cu Rusia.

Această opinie a fost exprimată de deputatul Parlamentului Republicii Moldova din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, secretarul Comitetului Central al PCRM Constantin Starîș, vorbind în cadrul emisiunii "Главное" de la postul de televiziune TVC21, relatează Noi.md.

"Dar pentru a face acest lucru, trebuie să-și depășească complexele geopolitice și politice. Gîndiți-vă că aveți o țară în spatele vostru, că acești oameni cărora le spuneți să economisească energie, ei economisesc deja, iarna sobele din sate sînt încălzite în cel mai bun caz o dată. Temperatura de opt grade în case. Ce altceva ne veți mai spune despre economii? Ce nu știm? Și la prețul anterior al lemnului de foc, a fost greu, și cu prețul anterior al gazului, a fost greu. Și nu vreau să vorbesc deloc despre acest preț", a spus Konstantin Starysh.

7
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?