Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Transportatorii ies în stradă

23 noi. 2022,, 11:17   Societate
1679 0

Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) anunță că mîine va desfășura un flashmob, cu participarea a 30 de unități de transport, în apropierea sediului Inspectoratului General al Poliției.

Aceastî acțiune este îndreptată împotriva "abuzurilor Poliției și a Serviciului Fiscal de Stat", se anunță într-o declarație semnată de președintele Consiliului APOTA, Oleg Alexa.

"În cadrul flashmobului vor fi descrise cîteva cazuri concrete de abuzuri avute loc recent comise de Poliție și de inspectorii fiscali, precum și va fi descrisă prin exemple concrete cazuri de delapidare a averii statului comise de organele de stat (vizate mai sus), care rămîn nesancționate în calitate de recompensă pentru abuzurile comise la comanda politică, inclusiv împotriva transportatorilor", se arată în declarație.

Flashmobul anunțat pentru mîine va începe la ora 12.00.

Menționăm că anterior, membrii Asociației au acuzat autoritățile statului de faptul că ar pune în aplicare un „mecanism represiv” în scopul de a-i determina pe transportatori să renunțe să mai transporte protestatari în zilele de sîmbătă și duminică.


9
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий