COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 002 291   INFECTAȚI 396 768(+3255)   TRATAȚI 368 373     DECESE 10 470(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7825
Criza energetică stiri: 498

Transnistrenii, încurajați să predea benevol armele și munițiile

12 ian. 2018,, 10:50   Societate
2050 0

Locuitorii Transnistriei sînt încurajați să-și predea de bună voie armele și munițiile. În acest caz ei vor fi eliberați de răspundere penală.

Acest fapt îl comunică mass-media din Transnistria, care menționează că, din timpul conflictului armat de pe Nistru, din 1992, la populația locală a rămas o mulțime de arme, care, în mod regulat, sînt predate organelor de drept. Numai anul trecut au fost înregistrate circa 100 de fapte de predare benevolă a munițiilor, în principal stocate în debarale, mansarde și alte încăperi ale cetățenilor, relatează NOI.md.

„Adesea, aceste obiecte sînt moștenire a proprietarilor de locuințe anteriori. Cetățenii, de obicei, le găsesc atunci cînd fac ordine în gospodării”, a spus inspectorul principal interimar al Centrului de presă al Ministerului Afacerilor Interne al nerecunoscutei RMN, Irina Kraveț.

Aproape în fiecare an, Comisia Unificată de Control face apel la cetățeni să predea de bunăvoie armele, munițiile, explozivele și alte obiecte interzise în circulație civilă, amintind că păstrarea acestora este ilegală.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X