COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tranga, despre 26 de saci cu bani ridicați la Andy`s Pizza și legătura cu Filat (VIDEO)

Tranga, despre 26 de saci cu bani ridicați la Andy`s Pizza și legătura cu Filat (VIDEO)

După ce în 2010 oamenii legii au ridicat 26 de saci cu bani de la reţelele de restaurante „Andy’s Pizza” şi „La Plăcinte”, în prezent, directorul localurilor, Andrei Tranga, nu exclude că percheziţiile au fost efectuate la comanda fostului prim-ministru Vlad Filat.

Omul de afaceri dezvăluie că ulterior a mai fost nevoit să achite şi o amendă de peste 200 de mii de lei.

„În opinia mea, acest dosar ar fi fost făcut la comanda lui Vlad Filat. În seara unei zile de vineri, ofiţerii CNA au efectuat o operaţiune în cadrul căreia au strîns în saci veniturile din toate localurile. Banii nu au fost număraţi. După ceva vreme, au fost prezentaţi opiniei publice mascaţii şi sacii cu bani. La scurt timp după aceasta, s-au început şi controalele. Verificări au fost făcute şi în oficii”, a spus Andrei Tranga, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.


Omul de afaceri a mai declarat că ulterior s-a depistat că banii din saci coincideau cu banii introduşi în aparatele de casă de către angajaţii localurilor.

„Diferenţa a fost de cîteva mii lei. Au fost prezentate şi documentele care au demonstrat provenienţa banilor. Totuşi am achitat o amendă în sumă de 200 sau 400 de mii de lei, pentru că, potrivit oamenilor legii, cazul era deja în vizorul lui Vlad Filat, pe atunci prim-ministru. A fost un circ”, a zis Andrei Tranga.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load