COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Tot mai mulți copii din moldova se infectează cu noul coronavirus

Tot mai mulți copii din moldova se infectează cu noul coronavirus

Începînd cu ziua de ieri, pacienții infectați cu COVID-19, cu forme ușoare ale bolii, care întrunesc criteriile de spitalizare, sînt internați la Spitalul Raional Ialoveni. Anunțul a fost făcut de ministrul sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit funcționarului în acest spital au fost activate 60 paturi, iar pînă acum au fost internați 21 pacienți.

”La Spitalul Clinic Municipal “Sfînta Treime”, a doua instituție medicală activată ieri sînt internați pacienții în stare gravă și extrem de gravă, cu prezența maladiilor concomitente severe. Deja au fost internați 18 pacienți, în total fiind activate 180 paturi, inclusiv 18 pentru Terapie intensivă”, a scris Dumbrăveanu pe facebook.

Totodată aceasta a menționat că se așteaptă o creștere a numărului de copii infectați, în acest context, membrii Punctului Focal au luat hotărîrea de a activa mai multe paturi pentru copii.


”Toate acțiunile și măsurile sînt întreprinse în dependență de situația epidemiologică și pentru consolidarea sistemului de sănătate în lupta cu Covid-19. Îndemn repetat populația să respecte măsurile de protecție, fiecare dintre noi poate contribui la salvarea de vieți”, a mai spus ministrul.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load