Tot mai mulți concetățeni de-ai noştri revin în Moldova

Tot mai mulți concetățeni de-ai noştri revin în Moldova

Tot mai mulți cetățeni ai ţării noastre se întorc acasă, în Moldova, și lucrează cu succes aici.


Unul dintre acești oameni este cofondatorul companiei de vînzare a plăcilor ceramice, Dmitri Konovalov, care a revenit, împreună cu fratele său, în Moldova pentru a-și continua afacerea de familie aici.


El a menționat că plăcile de ceramică sînt o afacere de familie pe care tatăl lor a fondat-o acum mai bine de 15 ani.


"Împreună cu Nikita trăiam în Rusia, activam în companii mari și nu aveam intenția să ne întoarcem în Moldova. Acum 10 ani, cînd, din cauza unui atac de cord, a încetat din viaţă tatăl nostru, am stat să cîntărim totul și am decis să ne întoarcem ", spune Dmitri Konovalov.


"Lucrînd în Rusia, operam cu cifre mari: vagoane, trenuri, volume mari. Dar, în spatele tuturor acestor cifre, nu se văd oamenii vii, nu-ţi vezi clienții. Contactul este aproape absent. Iar aici vezi viața! Oamenii fac reparații și acest proces durează cu anii. Ei încep să facă bucătăria, apoi baia, apoi terasa, de exemplu. Tu trăieşti împreună cu aceşti oameni această reparare și, din punctul de vedere al gustului vieții, este mult mai interesant decît cifrele care aleargă zi de zi pe ecranul computerului ", a subliniat el.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load