X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova

17 mar. 2022,, 15:00   Societate
4668 0

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a realizat topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante în Republica Moldova. Lista a fost întocmită conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (18-25 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de maistru, sector responsabil de montarea electrică și darea în exploatare a obiectelor. Locul de muncă este vacant la compania Di&Trade Engineering SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău, scrie Bani.md.

Un salariu de 20 000 de mii de lei se oferă pentru funcțiile vacante de director comercial la Rompetrol Moldova SA, director executiv la Lemi Invest SA, inginer sisteme automatizate la Dromas-Cons SRL și consultant la Asconi SRL. Locurile de muncă sînt în municipiul Chișinău și raionul Ialoveni.

Lista continuă cu salarii de 18-20 mii lei care vor fi oferite unui operator în sectorul de producție și unui mecanic. Ambii vor activa în municipiul Chișinău. Compania Dromas-Cons SRL este în căutare de lăcătuș mecanic și contabil (12-15 mii lei).

10-20 mii lei sînt oferiți drept remunerare lunară pentru manageri, ingineri, sudori și conducători auto din municipiul Chișinău și raionul Ceadîr-Lunga.


14-19 mii lei pot fi sursă de venit pentru doi medici specialiști care vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 14-18 mii lei vor fi oferiți unui medic din raionul Cantemir și celor 2 medici din municipiul Bălți.

15 mii lei vor fi oferiți pentru un manager care va planifica și gestiona activitățile companiei Stayer SRL din municipiul Chișinău.

12-15 mii lei pot fi salariu lunar pentru 1 lăcătuș auto și 53 conducători auto din municipiul Chișinău.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?