COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Top locuri pentru distracții în apropiere de Chișinău

10 iul. 10:00   Societate
6860 1

Vara e în toi, ceea ce înseamnă că locuitorii țării noastre pleacă în vacanță pentru a se relaxa în cele din urmă și a petrece timpul cu cei dragi.

Datorită pandemiei de coronavirus, multe frontiere rămîn închise pentru țara noastră, totodată nu toți cetățenii noștri își pot permite o călătorie în străinătate. Totuși, nu vă grăbiți să vă indispuneți, pentru că puteți avea o odihnă de calitate acasă, avînd în vedere că în Moldova sînt multe locuri frumoase și interesante, cu vederi pitorești. În acest articol, am selectat pentru dvs. mai multe opțiuni pentru a petrece în mod original și distractiv timpul în vacanța de vară.

Parcul acvatic Aqua Magic

Pentru cei cărora le place să se ascundă de caniculă în piscine, se oferă un întreg complex dotat cu tobogane cu apă și diverse piscine pentru copii și adulți, situat în apropierea Chișinăului, la doar 10 km de capitală, în zona satului Sociteni. Aici puteți beneficia de toate facilitățile: bar, parcare, șezlonguri, umbrele de plajă, două pizzerii cu terase - totul vă stă la dispoziție. Distrați-vă pe Water PlayGround, Space Bowl, Multislide, River Ride, Mega Pipe, apoi continuați-vă odihna pe una dintre terase, unde vi se vor oferi bucate la prețuri accesibile. De asemenea, vizitatorii vor putea plasa comenzi fără a ieși din apă, deoarece barul funcționează chiar în piscină. Taxele de intrare pornesc de la 100 de lei, accesul copiilor cu vîrsta pînă la 4 ani este gratuit. O astfel de odihnă este potrivită atît pentru companii mari de prieteni, cît și pentru cuplurile cu copii. Aqua Magic vă oferă impresii plăcute și emoții pozitive pentru întreaga zi.

Zborul cu parapanta

O astfel de recreere este mai potrivită pentru iubitorii de extrem. Această distracție își permite să admiri pămîntul de la înălțime în cele mai pitorești locuri din Moldova (Molovata, Orheiul Vechi, Anenii Noi, Roghi). Aveți o ocazie unică să zborați nu numai cu un instructor, ci și să urmați cursuri teoretice și practice pentru a merge în primul zbor solo.

Durata unui zbor poate varia de la 15 la 20 de minute, inclusiv antrenamentul, iar prețul unui astfel de zbor de 15 minute va fi de 400 de lei. Principalul lucru este să planificați totul în prealabil, astfel încît condițiile meteorologice să nu vă împiedice să primiți o porție de adrenalină.

Cîmpuri de lavandă


Dacă ați visat să incendiați Instagramul cu imagini uluitoare, atunci această excursie este pentru dvs. Lista celor mai parfumate cîmpuri de lavandă din țară a fost publicată recent de Noi.md. Și în timp ce fotografiile dvs. acumulează like-uri pe rețelele de socializare, reușiți să explorați stîncile din apropierea satului Țipova, raionul Rezina. Astfel de excursii sînt populare în țara noastră, chiar și turiștii din Odessa vin să admire cîmpurile de lavandă din Moldova. Florile de lavandă nu numai că arată frumos în imagini, ci au un miros plăcut, fiind prețuite pentru uleiurile esențiale, folosite în cosmetologie și în tratamentul răcelilor, arsurilor și rănilor la domiciliu. Vă deplasați singur la locul de destinație, prețul excursiei este de 195 lei. Simți-ți deja aroma de lavandă?

Orheiland

O oportunitate frumoasă de a petrece un weekend cu familia în parcul de distracții Orheiland, mai ales că toate atracțiile pentru vizitatori sînt gratuite. Parcul are un lac cu o plajă unde puteți să vă bronzați și să mergeți la o plimbare cu catamaranul. Popcorn, înghețată, vată de zahăr, băuturi răcoritoare lîngă havuz este exact ceea ce aveți nevoie într-o zi fierbinte de vară! Și toate acestea pe fundalul unor priveliști de neuitat ale naturii de la Orhei!

Commandos Paintball Club Commandos

Dacă sînteți un amator de strategii, împușcături și pur și simplu jocuri active în aer liber, atunci ați nimerit în locul potrivit. Commandos Paintball Club invită clienții de toate vîrstele să lupte în cadrul echipelor de paintball. Aici veți găsi echipamente de joacă de înaltă calitate, 6 terenuri de paintball, fiecare cu scenarii diferite și amenajări unice, un peisaj de pădure superb, o terasă, precum și veți avea parte de impresii de neuitat. Recent în club a apărut o nouă distracție - un parc cu funii, unde vă puteți testa agilitatea și viteza, mergînd de-a lungul traseului de funii prin obstacole. După evenimente sportive, oaspeții pot organiza un mic picnic în zona de grătar. Pentru o astfel de distracție, prețurile sînt destul de accesibile - Commandos vă oferă trei pachete cu diverse servicii, de la 240 lei la 380. Clubul se află pe drumul național M14 (direcția Bălți), la doar 14 km de la Chișinău sau 5 minute de la Cricova.

Petreceți-vă vacanța în mod activ, participați la evenimente, fiți în epicentrul evenimentelor, explorați fiecare colț al țării noastre, descoperiți locuri noi, bucurați-vă de peisajele frumoase și, cel mai important, faceți-le împreună cu cei dragi. La urma urmei, cea mai bună vacanță este o vacanță petrecută cu plăcere!

Următoarele articole s-ar putea să îți fie de folos în acest weekend:

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽